Find vej: Forside » Artikler » 12 kunstnere og kunsthåndværkere udstiller og arbejder i Norsminde Havn

12 kunstnere og kunsthåndværkere udstiller og arbejder i Norsminde Havn

Lagt på artlinks.dk den 22-06-2013 af ARTmaster

12 kunstnere er gået sammen om at udnytte de rustikke lokaler under Norsminde Kro. Det er maleren Ole Grøn, der initiativer og startede projektet op for 4 år siden, og det er lokale kunstnere og kunsthåndværkere, der samles om at istandsætte lokalerne og passe galleriet på skift. Som noget nyt er der etableret arbejdende værksted, hvor man kan opleve de udstillende kunstnere i arbejde. Baggrunden for de arbejdende værksteder er at komme i dialog om den udstillede kunst med galleriets gæster.

Der vil være kunstgenstande i form af: maleri, keramik, smykker, glas, tekstil mm, og de udstillende kunstnere er: Anne-Mette Clemmen Christensen,Birthe Rågaard, Dorthe Bent, Elinor Jensen, Hanne Nyboe Bach, Hedvig Berthing, Juhani Thomsen, Karen Marie Fredslund Petersen, Karoline Illum Frichke, Kirsten Fyhn, Ole Grøn, Annette Præstegaard

En hyggelig naturhavn 9 sømil syd for Århus i indløbet til Kysing Fjord. Om sommeren med heftig aktivitet i form af sejlads, musik, spisesteder og Galleri under Kroen. Det charmerende sommerland omkring havnen er velegnet til traveture i forbindelse med et besøg i galleriet, der holder åbent i perioden de. 29. juni til 11. august kl. 12-17 (ma.-ti. lukket)

Yderligere information: www.galleriunderkroen.dk

Galleri under Kroen
Gl. Krovej 2, Norsminde
8300 Odder