Find vej: Forside » Artikler » Hofnarren - et nyt galleri åbner på Stevns

Hofnarren - et nyt galleri åbner på Stevns

Lagt på artlinks.dk den 01-10-2012 af ARTmaster

I en gammel skole i Hellested har Charlotte Mannstaedt og hendes mand Erik Jensby indrettet galleri for kvalitetskunst og kunsthåndværk.

Det er med store ambitioner at dørene åbnes på lørdag, og skønt galleriet ikke ligger lige på alfarvej har Charlotte Mannstaedt nu ingen bekymringer om dette: "Det er nogle fantastiske lokaler på ca. 100 kvm vi har her i den gamle skole, med højt til loften og store vinduer. Jeg er overbevist om, at der er folk der vil værdsætte de rammer vi tilbyder. Er man interesseret i kunst er det jo heller ikke noget at køre en time syd på fra København, eller et kvartér fra Køge eller 30 min fra Næstved eller Roskilde."

Galleriet har ved åbningen værker af Vera Rahbek, Lene Moeller Wilson, Palle Lindau, Margot Donkersloot, Ingelise Valentin, Lise Mannstaedt, Michael Jarner, Ulla Thornberg, Mette Enøe og Sejer Folke m.fl.

Desuden har Hofnarren et samarbejde med JansenKooy i Holland, med en stor samling serigrafiske tryk, signerede og nummerede, fra anerkendte kunstnere fra ind- og udland.

Udover udstilling og salg af værker, vil Hofnarren også afholde saloner med forskellige temaer. Dette vil man kunne følge med i på Hofnarrens facebookside.

Galleriet holder åbningsreception på lørdag den 22. september kl. 14 - 17, Bygaden 47, i Hellested, 4652 Haarlev, og alle intetersserede er velkomne.

Man kan finde mere information:
www.Hofnarren.dk
facebook: HofnarrensGalleri