Find vej: Forside » Artikler » Kunstnere guider kunstkøberne i nyt webgalleri

Kunstnere guider kunstkøberne i nyt webgalleri

Lagt på artlinks.dk den 09-08-2012 af ARTmaster

Hjemmesiden ArtBazar.dk har netop præsenteret en ny forside, der gør det lettere at købe ny og spændende kunst direkte fra kunstneren - udenom fordyrende mellemled.

3000 kunstnere kan ikke tage fejl af, hvad der er god kunst. Det er tanken bag en ny funktion på det fysiske webgalleri ArtBazar.dk. Kunstnerne på ArtBazar.dk kommer fra modersiden MyArtSpace.dk, der er et socialt netværk for pt. 3000 kunstnere. Og det er her, medlemmerne flittigt har rost de værker, der har fortjent det. Denne data kommer nu de besøgende på ArtBazar.dk til gode, idet man på forsiden nu kan se anbefalede værker og kunstnere.

Oplev kunsten i virkeligheden
Mange vil gerne opleve kunsten i virkeligheden før de køber. Ofte kan der være tale om større beløb og da størrelsen på værket, samt samspillet med stuen det skal hænge i, kan være svær at bedømme på en computerskærm, er det vigtigt at vælge rigtigt.

Derfor kan man på ArtBazar.dk udsøge kunstnere efter geografisk afstand eller om kunstneren tilbyder at komme hjem til en og præsentere værket.

Gå uden om mellemhandleren til halv pris
Hjemmesiden er som navnet antyder en mødested imellem kunstnere og kunstkøbere. Ved at handle direkte halveres prisen sammenlignet med de traditionelle gallerier.
I en tid hvor finanskrisen kradser, kan det være svært at finde penge til ægte kunst men hvis man handler direkte med kunstneren, behøver det slet ikke at koste så meget.

Besøg www.ArtBazar.dk for mere information