Find vej: Forside » Artikler » Kunstnerne får det nemmere på nettet

Kunstnerne får det nemmere på nettet

Lagt på artlinks.dk den 25-05-2012 af ARTmaster

Danmarks største site for kunstnere, MyArtSpace.dk, tilbyder nu også en brugervenlig hjemmesideservice. Kunstnere kan nu let få deres egen hjemmeside der er designet til kunstnerens behov. Servicen hedder Kunstsite.dk og den er koblet sammen med brugerens profil på MyArtSpace.dk hvilket er en kæmpe fordel for kunstneren.

Er du på MyArtSpace.dk er du alle de rigtige steder
Når man har en profil med kunst på MyArtSpace.dk kan man med få klik få sin kunst ud til dem der betyder noget kunstforeningerne og kunstkøberne. Og man skal kun lægge et værk ind en gang så kan det let komme ud flere steder selvfølgelig kun hvis kunstneren selv ønsker det.

Kunstnerens digitale svejtserkniv
MyArtSpace.dk er et såkaldt community - et site for kunstnere, der mødes digitalt. Der er så udviklet en række søstersider og værktøjer rundt omkring MyArtSpace.dk, som kunstnerne har gavn af. Først kom KunstnerKontakt.dk der sætter kunstnere i forbindelse med landets kunstforeninger. Så kom ArtBazar.dk, der retter sig imod køb og salg af kunst. Og senest er KunstSite.dk kommet til hvor kunstneren kan få sin egen hjemmeside.
På den måde er MyArtSpace.dk samlet set en svejtserkniv, der dækker alle de behov en kunstner har på nettet.

Sparer tid og bøvl
Fordelen ved at være på MyArtSpace.dk i stedet for at sprede sig over flere udbydere af hjemmesideløsninger og salgsgallerier er at kunstneren kan nøjes med at lave ændringer ét sted så slår de igennem alle steder. På den måde skal man kun koncentrere sig om ét site og kun huske én kode.