Find vej: Forside » Artikler » KunstTalenter søges

KunstTalenter søges

Lagt på artlinks.dk den 19-12-2012 af ARTmaster

Tilmeldingen til den præstigefyldte talent konkurrence for kunstnere, KunstTalent 2013, er nu åben. Det er gratis at deltage.

KunstTalent 2013 bliver den fjerde udgave af konkurrencen, der tidligere har åbnet døre for vinderne i form af eksponering, udstillingsmuligheder og karriererådgivning. Endnu en gang er der tale om fede præmier for vinderen.

Alle kan deltage - gratis

KunstTalent handler om at finde de mest spændende upcoming kunstnere i landet, fortæller Knud Østerbye fra MyArtSpace.dk, hvor konkurrencen afvikles fra. Vi skeler ikke til din alder, baggrund eller hvor du kommer fra, forklarer han videre. Devisen er at talent ikke har en alder. Sidste års vinder var autodidakt og 64 år gammel, fortsætter Knud Østerbye. Selv om han kun havde malet i 6 år, var han alligevel den dommerne fandt mest interessant og helstøbt.

Anderledes talentkonkurrence

Konkurrencen adskiller sig ifølge arrangørerne fra andre konkurrencer ved, at ingen bliver gjort til grin for at stikke næsen frem. Indgangsvinklen er positiv og det eneste, der er i fokus er, hvem dommerpanelet synes om. I KunstTalent hjælper det heller ikke at have mange venner på Facebook eller i virkeligheden det er dommerpanelet der bestemmer alt.

Kompetente dommere

Dommerpanelet er sammensat af professionelle fagfolk, der i kraft af deres forskellighed også ser på kunsten på meget forskellig vis. Panelet består af redaktør og forfatter Tom Jørgensen fra Kunstavisen, Astrid Kruse Jensen, fantastisk dygtig dansk fotokunstner, og Sarah Høi, der driver Galleri Art Expo i Århus på tiende år.

Præmier for 40.000 kr.

Præmierne er sammensat ud fra konkurrencens formål. Der er tale om eksponering over for tusindvis af kunstinteresserede på ArtCopenhagen, kunstnerartikler fra MyArtBase.dk og rådgivning i kunsten at tjene penge på sin kunst ved Dorthe Walbum.

Formålet med konkurrencen er at sætte spot på den store talentmasse vi har i Danmark. Og hjælpe vinderne dem videre med deres kunst. Og det er det som præmierne afspejler, afslutter Knud Østerbye.
Tilmelding på www.MyArtSpace.dk/kt