Find vej: Forside » Artikler » Ny spændende udstilling - i naturen!

Ny spændende udstilling - i naturen!

Lagt på artlinks.dk den 15-05-2012 af ARTmaster

21 kunstnere deltager 2. 3. juni i udstillingen Ud i skoven i skov, krat og på plæne

Det bliver 21 spændende kunstnere, som der bydes indenfor på Constantia2, Sommercafé, selskabslokaler, bed & breakfast, Norringholmsvej 32, 8260 Viby J.

I det skønne naturområde kun 5 km fra Århus centrum og med udsigt over Brabrandsøen, kan man den 2.-3. juni 2012 opleve en udstilling uden lig noget andet. Midt i alt det grønne vil man opleve Mie Dams workshop, se og deltage når kunstneren arbejder med pensler og staffeli. Der er mulighed for at finde helt unikt kunst for de kunstinteresserede, men udstillingen tilbyder noget for alle. Tag gerne hele familien med til Constantia2 og nyd f. eks. lækker mad fra den hyggelige café. Nyd atmosfæren, stemningen der emmer af kunstnerisk samhørighed og en pallet af nuancer, der kan opleves i det grønne område. Det er alle talentfulde kunstnere, som udstiller i Ud i skoven i skov, krat og på plæne.

Bl. a. kan man møde Karin Lykke Waldhausen, som er en af de 20 finalister i KunstTalent 2012 (yderligere info på MyArtSpace.dk). Duoen MagiCocco opfører et festligt show ved caféen med ægte orientalsk dans og naturtromme kl. 13.00 og kl. 14.00 på begge udstillingsdage, og alle er velkomne til at danse med.

Det bliver noget af et arrangement, der sættes for denne weekend. Ud i skoven i skov, krat og på plæne er et nyt spændende kreativt tiltag fra kunstnerne Stine Bennedsen, Palle Hansen-Skov og Lars Thur, som også selv deltager i arrangementet. Arrangørerne glæder sig meget til at byde alle gæster velkommen til en kunstnerisk oplevelse i det grønne, hvor der er lovet tørvejr begge dage. I tilfælde af regn vil kunsten nemlig flyttes indenfor i hyggelige telte på pladsen.